ویژگی های بهترین مجری های تلویزیون
مجریان حرفه ای تلویزیونی مانند احسان علیخانی، مهران مدیری، نیلوفر مولایی و ژیلا امیر شاهی طبیعی بودن را در مقابل دوربین آسان می کنند. با این حال، برای تبدیل شدن به یک مجری تلویزیون نیاز به استعداد، مهارت و تجربه است. با نحوه ورود به این رشته معتبر آشنا شوید.
مجری تلویزیون چیست؟
مجری تلویزیون که به عنوان مجری تلویزیون یا شخصیت تلویزیونی نیز شناخته میشود، یک حرفهای در دوربین است که مجری یک برنامه تلویزیونی است و در مورد یک موضوع خاص یا موضوعات کلی تفسیر میکند.
مجریان تلویزیونی زیر گروه های زیادی از جمله مفسران ورزشی، داوران برنامه های مسابقه و مجریان برنامه های سرگرمی وجود دارند. مجریان برجسته تلویزیونی عبارتند از علی ضیا و الهه رضایی.
مجری تلویزیون چه می کند؟
مسئولیت های مجری بسته به نوع خاصی از برنامه تلویزیونی که برای آن کار می کنند و سطح تخصص آنها متفاوت است. برخی از مسئولیت های کلی مجری تلویزیون عبارتند از:
همکاری با خدمه: مانند بسیاری دیگر از متخصصان صنعت سرگرمی، مجریان تلویزیون در سر صحنه با خدمه برنامه، از جمله تهیه کنندگان، کارگردانان و اپراتورهای دوربین، همکاری می کنند.
انتقال شخصیت در مقابل دوربین: یک مجری موفق تلویزیونی یاد میگیرد که شخصیتی جذاب را با جذابیت منحصر به فرد خود به نمایش بگذارد.
توزیع اطلاعات: مجریان تلویزیون باید به طور واضح و مختصر اطلاعات را به مخاطبان گسترده منتقل کنند، خواه دیدگاه خود را بیان کنند یا اطلاعات واقعی را در مورد یک موضوع خاص خلاصه کنند.
مصاحبه با مهمانان: مجریان تلویزیون معمولاً با مهمانان مختلف، از کارشناسان گرفته تا افراد مشهور، مصاحبه می کنند.
معرفی بخشها: فرمتهای نمایش خاصی – مانند برنامههای متنوع، برنامههای جوایز یا برنامههای گفتگو- به مجری تلویزیون برای اتصال بخشهای مختلف در یک قسمت تکیه میکنند و حس تداوم را ارائه میدهند.
کار فیلمنامه: آشنایی یک مجری تلویزیونی با نوشتن مفید است، زیرا باید به نوشتن، ویرایش و تمرین فیلمنامه های خود کمک کند.
برای تبدیل شدن به یک مجری تلویزیون به چه مهارت هایی نیاز دارید؟
مجریان تلویزیون معمولاً برای برتری در شغل خود به مهارت های زیر نیاز دارند.
انعطاف پذیری: اکثر مجریان تلویزیون ساعات کاری نامنظم دارند و باید هر زمان که تولیدشان به آن نیاز دارد برای کار در دسترس باشند.
مهارت در مصاحبه: یک مجری تلویزیونی باید مهارت های مصاحبه پیچیده ای داشته باشد تا بتواند راحت و متفکرانه با مهمانان ارتباط برقرار کند.
تجربه حضور در دوربین: استعدادهای روی آنتن باید در مقابل دوربین احساس اعتماد به نفس و آرامش داشته باشند، بنابراین در هنگام انجام وظایف میزبانی خود برای تماشاگران خونسرد به نظر می رسند.
مهارت های خواندن و گوش دادن: مجریان تلویزیون باید راحت از یک تله پرومتر بخوانند. در برخی موارد، آنها همچنین باید به طور همزمان به اطلاعات مهم در گوشی خود گوش دهند و خطوط خود را در حین پرواز تنظیم کنند.
تخصص موضوعی: اکثر مجریان تلویزیون برای یک برنامه متمرکز بر یک موضوع خاص کار می کنند، به این معنی که باید در مورد آن موضوع به خوبی آگاه باشند. به عنوان مثال، یک گوینده فوتبال باید در تمام جنبه های ورزش متخصص باشد، یک گوینده اخبار باید در جریان رویدادهای جاری باشد و یک مجری برنامه بازی باید تمام قوانین بازی را حفظ کند.
ارتباط قوی: از آنجایی که وظیفه یک مجری تلویزیون انتقال اطلاعات به مخاطبان است، مهارت های ارتباطی و سخنرانی عالی دارایی های بزرگی هستند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.